Himinn Coaching & Counselling


Himinn: In het IJslands of Oud-Noors wordt de lucht of het hemelruim Himinn genoemd.
Himinn: In het IJslands of Oud-Noors wordt de lucht of het hemelruim Himinn genoemd.

WELKOM BIJ HIMINN COACHING & COUNSELLING. 

 

Van harte welkom in mijn praktijk Himinn Coaching & Counselling in Kampen. 

Mijn naam is Annemarie Cilon en ik ben een gecertificeerd coach/counsellor. Ik heb naast de opleiding tot coach/counsellor een aantal verdiepende trainingen gevolgd zoals Verbindende Communicatie, Mindfulness, Compassie en Wandel-Coaching. Hier vind je een overzicht van mijn gevolgde opleidingen en trainingen. 

 

Wat doe ik nog meer?

Ik ben werkzaam als dialyseverpleegkundige en daarnaast ben ik beeldend kunstenaar. Ik ben geboren in Delft en na een rondje Nederland & Aruba ben ik in 2017 in de binnenstad van Kampen gaan wonen vlakbij de rivier De IJssel.

 

De naam Himinn.

De naam Himinn (uit het IJslands of Oud-Noors) betekent de lucht of het hemelruim. Het hemelruim is de onmetelijke blauwe ruimte boven ons hoofd.  Voor mij staat Himinn aan de ene kant voor de ruimte om in beweging te kunnen komen en aan de andere kant om rust en stilte te kunnen ervaren.  


HET COACHINGSTRAJECT

 

Voor wie?

Het coachingstraject is voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar. 

 

Wanneer een coachingstraject?  

Een aantal voorbeelden. Je wil bepaalde stappen zetten in je leven naar groei en je vind het fijn om dit niet alleen te hoeven doen. Je wil heel graag aan de slag gaan met een bepaald onderwerp of thema wat op dit moment je aandacht vraagt. Je wil onderzoeken waarmee de stress op je werk te maken heeft. Er is iets in je privéleven wat niet helemaal lekker loopt en je wil dit graag samen met een coach gaan onderzoeken. 

 

Na therapie

Na therapie (bijvoorbeeld trauma-therapie) kan een aansluitend coachingstraject waardevol zijn om vervolgstappen te kunnen zetten in je dagelijks leven. Wat heb je nog nodig? Hoe kun je dit vorm geven? Waar loop je nog tegen aan? HET EERSTE GESPREK

 

Uitleg coaching & counseling

Tijdens de eerste afspraak (intake en kennismaking) zal ik uitleggen wat Coaching & Counselling inhoudt.

 

Vaststellen onderwerp/thema

Als je al een duidelijk onderwerp of een vraag hebt, dan gaan we hier mee beginnen. Mocht je nog niet precies weten wat er bij je speelt dan kunnen we dit samen eerst verkennen.  Als de kennismaking wederzijds naar tevredenheid is verlopen dan kunnen we een vervolgafspraak inplannen. Daarna gaan we echt beginnen!  

 

DE VERVOLGGESPREKKEN

 

Onderliggend thema

In de loop van de gesprekken kan het zijn dat er bij jou een ander (onderliggend) thema naar boven komt wat je in het coachingstraject verder zou willen onderzoeken; hier is alle ruimte voor. Voorbeelden zijn verdriet, grenzen stellen, verbinding maken, losmaken, ruimte scheppen, overtuigingen loslaten, blokkades onderzoeken. Maar ook waar ligt je kracht, wat zijn je talenten en waar wordt je blij van?

 

Methodieken

Ik maak gebruik van verschillende (spel)methodieken. Een van de methodieken die ik regelmatig gebruik is die van Verbindende (of geweldloze) Communicatie. In deze methodiek van Marshall Rosenberg (VS) kun je leren om in contact met jezelf en de ander te blijven in moeilijke situaties. Het gaat om een verbinding waarbij ieders behoefte gehoord wordt.VERDERE INFORMATIE


Locatie

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in de binnenstad van Kampen of in mijn (toekomstige) ruimte in Hanze Art Lab in IJsselmuiden. Verder kan ik een gesprek afwisselen met een coach-wandeling in de natuur of stad. Wandelen is namelijk letterlijk in beweging komen.

En in de natuur zijn kan een ondersteunende bijdrage leveren voor jouw proces. 

 

Coachingstraject

Een coachingstraject bestaat gemiddeld uit ongeveer 3 tot 6 sessies. Heb je meer tijd nodig dan kunnen we natuurlijk meer sessies inplannen. Of je hebt aan 1 of 2 sessies genoeg. Het gaat erom dat je weer verder kunt! 

 

Trajecten voor creatieve makers & denkers

Ook voor creatieve makers en denkers (kunstenaars, schrijvers, musici enz.) die nieuwe wegen in willen slaan, zich willen verbreden en geïnspireerd willen raken is een individueel coachingstraject mogelijk. Kunstenaars gevestigd in het Hanze Art Lab in IJsselmuiden kunnen een coach-traject volgen tegen een gereduceerd tarief. Stuur een mailtje voor de mogelijkheden. Daarnaast start ik in 2023 in het Hanze Art Lab een speciaal programma voor creatieve makers en denkers in groepsverband. Iedereen is hierbij van harte welkom. Meer info volgt!

 

Tarieven

Hier vind je de tarieven. Er is een speciaal tarief voor jongeren t/m 25 jaar.  

 

Afspraak maken

Ben je geïnteresseerd en wil je aan de slag? Stuur dan een mailtje naar annemarie@himinn-coaching.nlIk neem dan contact met je op!


Nieuw! 

En speciaal alleen voor vrouwen!
Coachingstraject van een dag in Drenthe midden in een natuurgebied.

 

Wil je een dag intensief & op een ontspannen manier aan jezelf werken? 
Boek dan nu deze speciale coachingsdag! 
De coachgesprekken vinden plaats in een cabin op een rustige plekje met een vrij uitzicht.  
Buiten is er zitgelegenheid en direct achter ons ligt een prachtig bos voor een fijne coachwandeling. 

 

Informatie: Je reist op eigen gelegenheid. We starten om 10:30 uur met koffie of thee. Hierna gaan we aan de slag met jouw coachvraag. Mocht je nog niet precies weten waar je aan wilt werken, dan gaan we dit samen onderzoeken. 
De lunch/pauze is  +/- van 12:30-13:30 uur en is op eigen gelegenheid.
Er is op het terrein een gezellig restaurant (met buitenterras) met een prima menukaart. 

We sluiten de dag om 16:30 uur weer af. 

 

Deze bijzondere dag is inclusief 5 uur coachen (gesprekken, methodieken, coachwandeling) en gebruik van de ruimte en is inclusief thee, koffie, water. Totale kosten €150,00 exclusief reiskosten en lunch. Gratis WiFi. 

 

Wil je een datum plannen? Mail dan naar annemarie@himinn-coaching.nl


"You are the sky. Everything else - it's just the weather". Pema Chödrön
"You are the sky. Everything else - it's just the weather". Pema Chödrön

Annemarie Cilon

Houtzagerssteeg 7

8261 BM Kampen

KVK 80138780

e-mail: annemarie@himinn-coaching.nl