Himinn Coaching & Counselling


Himinn: In het IJslands of Oud-Noors wordt de lucht of het hemelruim Himinn genoemd.


WELKOM!

Van harte welkom in mijn praktijk Himinn Coaching & Counselling in Kampen. 
Mijn naam is Annemarie Cilon en ik ben een gecertificeerd coach/counsellor.

 

HET COACHINGSTRAJECT

Misschien loop je al langere tijd met de gedachte om met een bepaald onderwerp, vraag of thema aan de slag te willen. Misschien heeft je vraag te maken met stress op je werk of speelt er iets in je privéleven waardoor je mogelijk uit balans bent geraakt. Of je wilt bepaalde stappen zetten in je leven naar groei en je vindt het fijn om dit niet alleen te hoeven doen. Ook als je therapie hebt gehad (bijvoorbeeld na trauma-therapie) kan een aansluitend coachingstraject zeer waardevol zijn om vervolgstappen te kunnen zetten in je dagelijks leven. 

 

HET EERSTE GESPREK

Tijdens de eerste afspraak (intake en kennismaking) zal ik uitleggen wat Coaching & Counselling inhoudt. Hierna kunnen we samen gaan onderzoeken met welk onderwerp/thema je de komende tijd aan de slag wilt gaan.  Als je al een duidelijk onderwerp of een vraag hebt, dan gaan we hier mee beginnen. Mocht je nog niet precies weten wat er bij je speelt dan kunnen we dit samen eerst verkennen.  Als de kennismaking wederzijds naar tevredenheid is verlopen kan er een vervolgafspraak ingepland worden. Daarna kunnen we echt gaan beginnen!  

 

THEMA

In de loop van de gesprekken kan het zijn dat er een ander (onderliggend) thema bij jou naar boven komt wat je in het coachingstraject verder zou willen onderzoeken; hier is alle ruimte voor.


WAAR EN HOE

De gesprekken en oefeningen vinden plaats in mijn praktijk in Kampen. Ik maak gebruik van verschillende methodieken. Verder kan ik een gesprek afwisselen met een coach-wandeling in de natuur of stad. Ook kunnen we online een coach-traject gaan doen. 


Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag? 

Stuur dan een mailtje naar annemarie@himinn-coaching.nl 

Ik neem dan contact met je op.  


Annemarie Cilon

Houtzagerssteeg 7

8261 BM Kampen 

annemarie@himinn-coaching.nl

KVK 80138780


HIMINN COACHING & COUNSELLING

"You are the sky. Everything else - it's just the weather".

Pema Chödrön